ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kadıköy Kent Konseyi Üyeleri Fakültemizi Ziyaret Ettiler

Gönderen: Tarih: 04 Nisan 2017 – 11:09Yorum Yok

kent konseyi

30 Mart 2017 tarihinde Kadıköy Kent Konseyi üyeleri ve Sait Darga İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sezer’in  Doğuş Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Erkmen ile Dekanlık odasında  toplantı yaptılar;  23 Nisan Çocuk Bayramı  yapılandırması ve toplum için yapılacak projelerini gündeme getirdiler.

Toplantıya Kadıköy Kent Konseyi Genel Sekreteri İkbal Polat, Kadıköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Esin Tekbaş, Kadıköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesil Özen, Kadıköy Kent Konseyi Eğitim Kültür Sanat çalışma gurubu sözcüsü Ferah D. Yeğin Göktel ve Sait Darga İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sezer’in  katıldığı toplantıya Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi, Doğuş Üniversitesi Kadın Hakları Temsilcisi, Hayvan Hakları Koruma gurubu Doğuş Üniversitesi temsilcisi Prof. Nazan Erkmen ev sahipliği yaptı.