Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kadıköy Kent Konseyi Üyeleri Fakültemizi Ziyaret Ettiler

Gönderen: Tarih: 04 Nisan 2017 – 11:09Yorum Yok

kent konseyi

30 Mart 2017 tarihinde Kadıköy Kent Konseyi üyeleri ve Sait Darga İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sezer’in  Doğuş Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Erkmen ile Dekanlık odasında  toplantı yaptılar;  23 Nisan Çocuk Bayramı  yapılandırması ve toplum için yapılacak projelerini gündeme getirdiler.

Toplantıya Kadıköy Kent Konseyi Genel Sekreteri İkbal Polat, Kadıköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Esin Tekbaş, Kadıköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesil Özen, Kadıköy Kent Konseyi Eğitim Kültür Sanat çalışma gurubu sözcüsü Ferah D. Yeğin Göktel ve Sait Darga İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sezer’in  katıldığı toplantıya Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi, Doğuş Üniversitesi Kadın Hakları Temsilcisi, Hayvan Hakları Koruma gurubu Doğuş Üniversitesi temsilcisi Prof. Nazan Erkmen ev sahipliği yaptı.