ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

ÇİN HALK CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU ÖĞRENCİLERİMİZE BURS VERİYOR!

Gönderen: Tarih: 25 Mart 2017 – 16:53Yorum Yok

ÇİN

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından ilk defa  projelendirilmiş  olan Burs Projesi 08 03.2017 tarihinde Grand Trabya Oteli’nde; Doğuş Üniversitesi Çince Öğretmeni Linlin Liu, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Michael O’Neill  ve Doğuş Üniversitesi Çince dersi alan ve burs alma onuruna hak kazanan 8 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu tarafından verilecek olan bursun amacının , öğrencileri Çin Dilini ve Çin Kültürünü daha fazla öğrenmeleri için motive etmek olduğu açıklandı. Burs kazanan öğrencilerin isimleri Zeynep Özgün, İbrahim Samet Hoca, Uğur Çetinkaya, Kübra Atbaş, Feyza Çevik, İrem Özdemir, Anıl Berk Saka, Nizamettin Yavuzer’dir. Öğrencilere sertifikaları Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu QIAN BO. tarafından takdim edildi.