SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Mimar Can Çinici Semineri / Mesleki Deneyimler

Gönderen: Tarih: 24 Mart 2017 – 10:47Yorum Yok

22 Mart 2017 tarihinde Mimar Can Çinici, Mimarlık Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Fakültemiz etkinlikleri kapsamında “Mesleki Deneyimler” başlıklı bir seminer verdi. Sanayi Bölgelerinde gerçekleşen son dönem projelerini ve deneyimlerini aktardığı seminere katılım ve ilgi yoğundu.

DI0A0037
DI0A0054

Can Çinici, 1962’de doğdu. ODTÜ (MA 1989) ve Londra Architectural Association’da (AA Grad Dipl 1991) eğitim gördü. Ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok ödül kazandı. Bunlar arasında 1995’de TBMM Cami ile Uluslararası Ağa Han Mimarlık Ödülünü, 1999’da Tepe Mimarlık Vakfı Ödülünü ve Ulusal Mimarlık Ödüllerini (1994 ve 2014)  saymak mümkündür. Aralarında 2008 – 2009 yılları arasında WA Community tarafından düzenlenen ‘7 Architects – 7 Hills’ ve 2012 Venedik Mimarlık Bienali kapsamındaki ‘Traces of Centuries and Future Steps’ sergileri de olan uluslararası organizasyonlara davet edildi. 2007 – 2012 arası Bilgi Üniversitesi Mimarlık Yüksek Lisans Programında atölye yürütücüsü ve kurucu olarak görev aldı. Halen Çinici Mimarlık bünyesinde faaliyet göstermektedir.