SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Öğrencilerden

12,5 Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması

Gönderen: Tarih: 23 Mart 2017 – 17:10Yorum Yok
12.5 Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması

6 Mayıs 2017 tarihinde Beykent Üniversitesi’nde 12,5 Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında yer alan atölye çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler organizasyonun web sitesinde yer almaktadır. Atölyelere katılım, kayıt ve bilgi için Doğuş Üniversitesi’nden görevli İç Mimarlık Bölümü öğrencisi İrem Acemoğlu’nun 1443011@dogus.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaşılabilir.

Organizasyon Web Sitesi : http://www.12-5uiob.com/