ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Öğrencilerden

12,5 Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması

Gönderen: Tarih: 23 Mart 2017 – 17:10Yorum Yok
12.5 Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması

6 Mayıs 2017 tarihinde Beykent Üniversitesi’nde 12,5 Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında yer alan atölye çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler organizasyonun web sitesinde yer almaktadır. Atölyelere katılım, kayıt ve bilgi için Doğuş Üniversitesi’nden görevli İç Mimarlık Bölümü öğrencisi İrem Acemoğlu’nun 1443011@dogus.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaşılabilir.

Organizasyon Web Sitesi : http://www.12-5uiob.com/