Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

‘Şehirde Körelen Noktalar: Otoparklar’ Konulu Atölye Çalışması

Gönderen: Tarih: 20 Mart 2017 – 14:42Yorum Yok

25 Mart Cumartesi günü TAK/ Tasarım Atölyesi Kadıköy’de İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Pelin SARIOĞLU ERDOĞDU yürütücülüğünde ‘Şehirde Körelen Noktalar: Otoparklar’ konulu bir atölye çalışması yapılacaktır. Katılım sınırlıdır, katılmak isteyenlerin Yrd. Doç. Dr. Pelin SARIOĞLU ERDOĞDU ile görüşmesi gerekmektedir.

17191353_1176771495773003_949666834919918459_n

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.