Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

‘Şehirde Körelen Noktalar: Otoparklar’ Konulu Atölye Çalışması

Gönderen: Tarih: 20 Mart 2017 – 14:42Yorum Yok

25 Mart Cumartesi günü TAK/ Tasarım Atölyesi Kadıköy’de İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Pelin SARIOĞLU ERDOĞDU yürütücülüğünde ‘Şehirde Körelen Noktalar: Otoparklar’ konulu bir atölye çalışması yapılacaktır. Katılım sınırlıdır, katılmak isteyenlerin Yrd. Doç. Dr. Pelin SARIOĞLU ERDOĞDU ile görüşmesi gerekmektedir.

17191353_1176771495773003_949666834919918459_n