Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Nazan Erkmen’in İllüstrasyonları İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei tarafından 3 boyutlu Animasyon’a Döndürüldü

Gönderen: Tarih: 20 Mart 2017 – 15:54Yorum Yok

İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei Nazan Erkmen’in resimlediği “Hazerfen Çelebi” illüstrasyonlarını  3 boyuta dönüştürerek Çocuklar için Animasyon Filmi hazırladı.  Doğan Egmonds Yayınevi tarafından yayınlanan “İstanbul Efsaneleri”  ve “Hazerfen Çelebi Efsanesi”  kitapları, çocuklar için animasyon filmi olarak hazırlanmaktadır. Efsanenin başlangıcı aşağıdaki video filminde yer almaktadır.

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.