Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Nazan Erkmen’in İllüstrasyonları İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei tarafından 3 boyutlu Animasyon’a Döndürüldü

Gönderen: Tarih: 20 Mart 2017 – 15:54Yorum Yok

İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei Nazan Erkmen’in resimlediği “Hazerfen Çelebi” illüstrasyonlarını  3 boyuta dönüştürerek Çocuklar için Animasyon Filmi hazırladı.  Doğan Egmonds Yayınevi tarafından yayınlanan “İstanbul Efsaneleri”  ve “Hazerfen Çelebi Efsanesi”  kitapları, çocuklar için animasyon filmi olarak hazırlanmaktadır. Efsanenin başlangıcı aşağıdaki video filminde yer almaktadır.