ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Nazan Erkmen’in İllüstrasyonları İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei tarafından 3 boyutlu Animasyon’a Döndürüldü

Gönderen: Tarih: 20 Mart 2017 – 15:54Yorum Yok

İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei Nazan Erkmen’in resimlediği “Hazerfen Çelebi” illüstrasyonlarını  3 boyuta dönüştürerek Çocuklar için Animasyon Filmi hazırladı.  Doğan Egmonds Yayınevi tarafından yayınlanan “İstanbul Efsaneleri”  ve “Hazerfen Çelebi Efsanesi”  kitapları, çocuklar için animasyon filmi olarak hazırlanmaktadır. Efsanenin başlangıcı aşağıdaki video filminde yer almaktadır.