Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Nazan Erkmen’in İllüstrasyonları İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei tarafından 3 boyutlu Animasyon’a Döndürüldü

Gönderen: Tarih: 20 Mart 2017 – 15:54Yorum Yok

İtalya L’Aquilla Sanatta Yeterlik Öğrencisi Fabrizio Pompei Nazan Erkmen’in resimlediği “Hazerfen Çelebi” illüstrasyonlarını  3 boyuta dönüştürerek Çocuklar için Animasyon Filmi hazırladı.  Doğan Egmonds Yayınevi tarafından yayınlanan “İstanbul Efsaneleri”  ve “Hazerfen Çelebi Efsanesi”  kitapları, çocuklar için animasyon filmi olarak hazırlanmaktadır. Efsanenin başlangıcı aşağıdaki video filminde yer almaktadır.

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.