ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » İç Mimarlık

İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Kurtoğlu ve Öğrencileri “Malzeme ile Akıllanan Yapılar” Söyleşisine Katıldılar

Gönderen: Tarih: 14 Mart 2017 – 14:03Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Kurtoğlu MİMA 518 Çağdaş Malzeme Kullanımı Yüksek Lisans Dersi Öğrencileri ile 07 Mart 2017 tarihinde Yapı Endüstri Merkezi’nde düzenlenen “Mimari Tasarımda Malzemenin Rolü- Malzeme ile Akıllanan Yapılar” başlıklı söyleşiye katıldılar.

afiş