Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » İç Mimarlık

İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Kurtoğlu ve Öğrencileri “Malzeme ile Akıllanan Yapılar” Söyleşisine Katıldılar

Gönderen: Tarih: 14 Mart 2017 – 14:03Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Kurtoğlu MİMA 518 Çağdaş Malzeme Kullanımı Yüksek Lisans Dersi Öğrencileri ile 07 Mart 2017 tarihinde Yapı Endüstri Merkezi’nde düzenlenen “Mimari Tasarımda Malzemenin Rolü- Malzeme ile Akıllanan Yapılar” başlıklı söyleşiye katıldılar.

afiş