Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » İç Mimarlık

İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Kurtoğlu ve Öğrencileri “Malzeme ile Akıllanan Yapılar” Söyleşisine Katıldılar

Gönderen: Tarih: 14 Mart 2017 – 14:03Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Kurtoğlu MİMA 518 Çağdaş Malzeme Kullanımı Yüksek Lisans Dersi Öğrencileri ile 07 Mart 2017 tarihinde Yapı Endüstri Merkezi’nde düzenlenen “Mimari Tasarımda Malzemenin Rolü- Malzeme ile Akıllanan Yapılar” başlıklı söyleşiye katıldılar.

afiş