Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN ULUSLARARASI 8 MART KADIN HAKLARI HAFTASI ETKİNLİK PROGRAMI KGS KAPSAMINDA YER ALACAK

Gönderen: Tarih: 02 Mart 2017 – 16:32Yorum Yok

8 mart panel afişi 2iversitemiz tarafından hazırlanan 8 Mart Kadın Hakları Günü Etkinlik Haftası programları bilginize sunulmaktadır.

9 Mart 2017 Perşembe günü, 5nci Blok Gözaçan Konferans Salonunda yer alacak olan Uluslarası Panel ve Uluslarası Sergi KGS kapsamında izleyicilere sunulacaktır. Etkinlik açılışı 4ncü Blok ve 5nci Blok  sergi alanlarında yer alan sergi açılışlarla başlayacaktır. Sergi uluslararası nitelikte olup, tüm üniversitelerden katılımcı  sanatçı kadın öğretim üyelerinin, mezunlarımızın ve öğrencilerimizin eserlerinden oluşmaktadır. Açılışı Sayın Rektörümüz   Prof. Dr. Abdullah Dinçkol tarafından yapılacak  olan panelde Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hyun Sook Tekin  Schubert’in eserlerini icra edecek,  Üniversitemiz Dans Kulubu öğrencileri dans gösterimleri ile günümüzü renklendireceklerdir.  Hukuk Fakültesi Dekan Vekili   Prof. Dr. Hamide Zafer, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Şule Önsel Ekici, Sanat ve  Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Nazan Erkmen, Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Afife Batur ve  L’Aquilla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi sanatçı Prof. Lea Contestabile’ “Kadın ve Sanat” ve mesleki alanları ile ilgili konuşmaları, ayrıca Kadıköy Belediye Başkanımızın da açılışta bulunacağı ve Başkan Yardımcısı Bahar  Yalçın’ın “İstihdam ve Kadın” başlıklı konuşması program içerisinde yer almaktadır. Oturum Başkanları  Ünivresitemiz Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Güzin Üçışık ve Sosyal  Bilimler Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Nüket Saraçel’dir.

8 mart panel afişi

KGS  kapsamında yer alacak olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz davetlidir.