Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. EZGİ KARAATA’NIN BÜYÜK BAŞARISI

Gönderen: Tarih: 28 Şubat 2017 – 14:08Yorum Yok

ezgikaraata_photo

Grafik Bölümü öğretim üyemiz Yrd. Doç. Ezgi Karaata‘nın Sanatta Yeterlik çalışması, hareketli grafik film “Zaman Zaman “İçinde” Los Angeles’da online düzenlenen “New Animation International Film Festival”inden “Special Mention” ve “Audience Award” adı altında 2 Uluslararası  ödül kazanmıştır. Değerli hocamızı büyük başarısı için  en içten dileklerimlerimizle kutluyoruz.

4NACFF Audience AWARD.001