Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ezgi Karaata’nın “Zaman Zaman İçinde” Hareketli Filmi Uluslararası Mi Primer Festivalinde Diğer Filmlerle Yarışacak

Gönderen: Tarih: 25 Ocak 2017 – 19:35Yorum Yok

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi, Grafik Bölümü Yrd. Doç. Ezgi Karaata’nın “Zaman Zaman İçinde” Hareketli filmi uluslararası alanda yüzlerce filmin arasında seçildi; festivalde gösterime girmeye ve diğer filmlerle yarışmaya hak kazandı. Geleneksel grafik unsurlarla hazırlanan, sanat değeri çok yüksek olan yapıt, aynı zamanda günümüz  çocuklarını güldüren fantastik   bir kurguya sahip. Film Uluslararası Yarışma kategorisinde de diğer filmlerle yarışacak. 24-29 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve çocuklara yönelik hazırlanan Mi Primer Festivali, Uluslararası  Hareketli Film Yarışması beş kategoriden oluşuyor. “Zaman Zaman İçinde”, 7-11 Yaş Arası Çocuklar için Animasyon kategorisi kapsamında, 26 Ocak Perşembe günü saat 12.00’de, Catholic Üniversitesi Kültür Merkezi’nde Güney Amerikalı izleyicilerle buluşacak.