SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ezgi Karaata’nın “Zaman Zaman İçinde” Hareketli Filmi Uluslararası Mi Primer Festivalinde Diğer Filmlerle Yarışacak

Gönderen: Tarih: 25 Ocak 2017 – 19:35Yorum Yok

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi, Grafik Bölümü Yrd. Doç. Ezgi Karaata’nın “Zaman Zaman İçinde” Hareketli filmi uluslararası alanda yüzlerce filmin arasında seçildi; festivalde gösterime girmeye ve diğer filmlerle yarışmaya hak kazandı. Geleneksel grafik unsurlarla hazırlanan, sanat değeri çok yüksek olan yapıt, aynı zamanda günümüz  çocuklarını güldüren fantastik   bir kurguya sahip. Film Uluslararası Yarışma kategorisinde de diğer filmlerle yarışacak. 24-29 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve çocuklara yönelik hazırlanan Mi Primer Festivali, Uluslararası  Hareketli Film Yarışması beş kategoriden oluşuyor. “Zaman Zaman İçinde”, 7-11 Yaş Arası Çocuklar için Animasyon kategorisi kapsamında, 26 Ocak Perşembe günü saat 12.00’de, Catholic Üniversitesi Kültür Merkezi’nde Güney Amerikalı izleyicilerle buluşacak.