SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

KİTAP RESİMLEME DERSİNDE MİCHELLE GERÇEK TARAFINDAN TASARLANAN KİTAP KAPAĞI YAYINLANIYOR!

Gönderen: Tarih: 24 Kasım 2016 – 16:14Yorum Yok

Grafik Bölümü, Prof. Nazan Erkmen – GRA 339  Kitap Resimleme dersi öğrencileri, ders kapsamında Kozmos Yayınevi tarafından yayınlanmak üzere  Prof. Dr. Mutlu Parkan tarafından yazılan  “Sinema Estetiği ve Godard” başlıklı kitap kapağı için tasarladıkları  çalışmalar arasında yayınevince seçim yapıldı.  Gönderilen 16 kitap kapağından ikinci sınıf öğrencisi MİCHELLE GERÇEK‘in tasarladığı kitap kapağı yayınlanmak üzere seçildi. SERHAN BAŞYİĞİT‘in çalışmaları da yayınevi tarafından beğenilerek, kendisinden yeni bir konuda  kitap kapağı hazırlaması istendi.

Michelle Gercek

Michelle Gerçek