ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

KİTAP RESİMLEME DERSİNDE MİCHELLE GERÇEK TARAFINDAN TASARLANAN KİTAP KAPAĞI YAYINLANIYOR!

Gönderen: Tarih: 24 Kasım 2016 – 16:14Yorum Yok

Grafik Bölümü, Prof. Nazan Erkmen – GRA 339  Kitap Resimleme dersi öğrencileri, ders kapsamında Kozmos Yayınevi tarafından yayınlanmak üzere  Prof. Dr. Mutlu Parkan tarafından yazılan  “Sinema Estetiği ve Godard” başlıklı kitap kapağı için tasarladıkları  çalışmalar arasında yayınevince seçim yapıldı.  Gönderilen 16 kitap kapağından ikinci sınıf öğrencisi MİCHELLE GERÇEK‘in tasarladığı kitap kapağı yayınlanmak üzere seçildi. SERHAN BAŞYİĞİT‘in çalışmaları da yayınevi tarafından beğenilerek, kendisinden yeni bir konuda  kitap kapağı hazırlaması istendi.

Michelle Gercek

Michelle Gerçek