Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

KİTAP RESİMLEME DERSİNDE MİCHELLE GERÇEK TARAFINDAN TASARLANAN KİTAP KAPAĞI YAYINLANIYOR!

Gönderen: Tarih: 24 Kasım 2016 – 16:14Yorum Yok

Grafik Bölümü, Prof. Nazan Erkmen – GRA 339  Kitap Resimleme dersi öğrencileri, ders kapsamında Kozmos Yayınevi tarafından yayınlanmak üzere  Prof. Dr. Mutlu Parkan tarafından yazılan  “Sinema Estetiği ve Godard” başlıklı kitap kapağı için tasarladıkları  çalışmalar arasında yayınevince seçim yapıldı.  Gönderilen 16 kitap kapağından ikinci sınıf öğrencisi MİCHELLE GERÇEK‘in tasarladığı kitap kapağı yayınlanmak üzere seçildi. SERHAN BAŞYİĞİT‘in çalışmaları da yayınevi tarafından beğenilerek, kendisinden yeni bir konuda  kitap kapağı hazırlaması istendi.

Michelle Gercek

Michelle Gerçek