ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Begüm Gücük tarafından yazılan “Responsive Logos and Icons” başlıklı Makalesi Uluslararası Yayında Yer Aldı

Gönderen: Tarih: 24 Kasım 2016 – 16:15Yorum Yok

Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Begüm Gücük, Bulgaristan’da yayınlanan St. Kliment Ohridski University Press, ISBN 978-954-07-4141-3 No.lu  Recent Researches in Interdisciplinary Sciences  adlı kitapta “Responsive Logos and Icons” başlıklı  makalesi ile  yer aldı. (ss.