Sakarya Üniversitesi Sanat,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “30×30 Uluslararası Karma Sergisi”, 17 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14.00 ‘ da Sakarya Üniversitesi Sanat,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Kadriye Didem ATİŞ tarafından  açılışı gerçekleştirilmiştir.

Sergide;  Türkiye’den Sakarya, Kocaeli ve Uludağ Üniversiteleriyle, İspanya‘dan Zaragoza Üniversitesinin öğrenci ve öğretim elemanlarının çalışmaları yer almıştır. Doğuş Üniversitesi Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç.Ayşe Gamze Öngen ve Arş.Gör.Sibel Algül  eserleri ile katılmıştır.

Sergi 17-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Sanat,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde sanatseverler ile buluşmaya devam edecektir.