Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü DEMK 9. Sektör Günlerini “Moda&Tekstil” Başlığı altında Gerçekleştirdi

Gönderen: Tarih: 22 Kasım 2016 – 10:37Yorum Yok

DI0A7906

Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen  DEMK 9. Sektör Günleri “Moda&Tekstil” etkinliği açılışı Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ataç Soysal tarafından yapıldı.  Üniversite Sanat Danışmanı Prof. Dr. Nazan Erkmen “Cumhuriyet Dönemi Türk Tekstil Sektörünün Kuruluşu ve Günümüz Modacıları” nı görselleri ile  tanıtan bir  konferans verdi.  Sektör günlerine  Beymen’den Operasyonel Mükemmellik ve Süreç Geliştirme Müdürü Bahar Yıldırım, Vakko’dan Yatırım Kiralama ve Satış Direktörü Emrah İnel, İnditex’den, Inditex Eğitim Müdürü Zeynep Çağın Kuleyn, Marks&Spencer’dan Quality Management Systems Müdürü  Ersin Demirci  katıldılar, “Tekstil ve Moda” sektörü hakkında bilgi verdiler. Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu dönem çeşitli tekstil sektörü ünlü  firmalarından gelen konuşmacılarla  9.’su düzenlenen etkinlik,  üniversitemiz  öğrencilerine tekstil ve moda  sektörünün  daha yakından tanıtıldığı ve konuşmacıların deneyimlerini geleceğin yöneticileri ile paylaştıkları başarılı bir organizasyon olarak gerçekleşti.

Yapılan sunumlar sonrasında soru-cevap şeklinde devam eden seminerle , öğrenciler merak ettikleri soruları, gelen konuşmacılara yönelterek sektör hakkında  detaylı bilgi edinmiş oldular.DI0A7927

DI0A8214DI0A8033

DI0A8332