SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

10 Kasım Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü Sevgi, Saygı, Minnet ve Rahmetle Andık

Gönderen: Tarih: 11 Kasım 2016 – 16:04Yorum Yok

S022001876_1505061552003_00001

(İllüstrasyon Aydın Erkmen)

DI0A3902

Yüce Önderimiz, Türk Ulusunun Büyük Kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk tüm uluslarca kabul edildiği üzere uluslar arası anlayış, işbirliği, barış yolunda çaba göstermiş en büyük kahraman, en üstün lider, olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş büyük  bir devrimci, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk komutan, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü; bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, dil din, ırk ayrımı yapmayan; eşi olmayan bir devlet adamı  ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olarak tarihe geçmiştir.Yüce Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk  önderliği ile yüzyıllarca milletlerin tarihinde hüküm sürecektir.  Büyük Atatürk’e olan sevgimizi, saygımızı, minnetlerimizi Üniversitemizde yapılan anma töreni ile bir kez daha dile getirmeye çalıştık. Üniversitemizin büyük çoğunluğu törende hazır bulundular.  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Abdullah Dinçkol ve Atatürkçü Düşünce Kulübü Değerli öğrencilerimiz kurumumuz adına saygı duruşu yaparak çelengimizi sundular.Ruhu şad olsun.

DI0A3952

DI0A3988