Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

“La Escuela de Arte y Superior de diseño “Antonio Failde” de Ourense” Dekanı Ünlü Sanatçı Prof. Cesar Taboada Üniversitemizde Serigrafi Sergisi Açtı

Gönderen: Tarih: 02 Kasım 2016 – 16:17Yorum Yok

DI0A3797

27 Ekim 2016 tarihinde“La Escuela de Arte y Superior de diseño “Antonio Failde” de Ourense” Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Ünlü Sanatçı Prof. Cesar Taboada  Üniversitemizde topluma açık bir  Serigrafi Sergisi Açtı.   Kurumun Dekanı olan Prof. Taboada, aynı zamanda  EASD  Ourensee  İspanya’da bulunan tüm sanat öğrencileri ve öğretim üyeleri  uluslararası ilişkiler başkanıdır.  Ourensee Sanat Eğitimi kurumları  Prof. Cesar Taboada’nın öncülüğünde 1989 yılından bu yana Leonardo da Vinci, Erasmus Öğrenci Mübadalesi gibi konularda AB projeleri yürütmekte, uluslararası çalıştay ve sergileri düzenlemekte ve kendi kişisel sergilerini de yabancı ülkelerde  açmaktadır. Öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesini de gerçekleştirmektedir.  ESAD  Yabancı ülkelerde sanat ve tasarım eğitimi  gören öğrenciler, multi-medya grafik alanından mimarlık gibi tasarım alanlarına ve sanata ilgi duyan öğrencilere destek vermektedir.

DI0A3806

IMG_2377 IMG_2375 IMG_2373