“La Escuela de Arte y Superior de diseño “Antonio Failde” de Ourense” Dekanı Ünlü Sanatçı Prof. Cesar Taboada Üniversitemizde Serigrafi Sergisi Açtı

DI0A3797

27 Ekim 2016 tarihinde“La Escuela de Arte y Superior de diseño “Antonio Failde” de Ourense” Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Ünlü Sanatçı Prof. Cesar Taboada  Üniversitemizde topluma açık bir  Serigrafi Sergisi Açtı.   Kurumun Dekanı olan Prof. Taboada, aynı zamanda  EASD  Ourensee  İspanya’da bulunan tüm sanat öğrencileri ve öğretim üyeleri  uluslararası ilişkiler başkanıdır.  Ourensee Sanat Eğitimi kurumları  Prof. Cesar Taboada’nın öncülüğünde 1989 yılından bu yana Leonardo da Vinci, Erasmus Öğrenci Mübadalesi gibi konularda AB projeleri yürütmekte, uluslararası çalıştay ve sergileri düzenlemekte ve kendi kişisel sergilerini de yabancı ülkelerde  açmaktadır. Öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesini de gerçekleştirmektedir.  ESAD  Yabancı ülkelerde sanat ve tasarım eğitimi  gören öğrenciler, multi-medya grafik alanından mimarlık gibi tasarım alanlarına ve sanata ilgi duyan öğrencilere destek vermektedir.

DI0A3806

IMG_2377 IMG_2375 IMG_2373