Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

21. Yüzyıl 21 Sanatçı

Gönderen: Tarih: 08 Aralık 2010 – 14:49Yorum Yok

30 Kasım– 10 Aralık 2010 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen ve Doğuş Üniversitesi öğretim elemanlarından Prof. Dr. M. Rıfat ÇELEBİ, Prof. Devrim ERBİL, Prof. Tunç TÜFEKÇİ, Prof. Ayşe ÖZEL, Yrd. Doç. M. Sadık ALTINOK, Yrd. Doç Selçuk GÜNAY ve Atalay MANSUROĞLU’ nun katıldığı  “21. Yüzyıl 21 Sanatçı” adlı sergi yoğun bir ilgiyle karşılandı.