Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

21. Yüzyıl 21 Sanatçı

Gönderen: Tarih: 08 Aralık 2010 – 14:49Yorum Yok

30 Kasım– 10 Aralık 2010 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen ve Doğuş Üniversitesi öğretim elemanlarından Prof. Dr. M. Rıfat ÇELEBİ, Prof. Devrim ERBİL, Prof. Tunç TÜFEKÇİ, Prof. Ayşe ÖZEL, Yrd. Doç. M. Sadık ALTINOK, Yrd. Doç Selçuk GÜNAY ve Atalay MANSUROĞLU’ nun katıldığı  “21. Yüzyıl 21 Sanatçı” adlı sergi yoğun bir ilgiyle karşılandı.