ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gönderen: Tarih: 24 Ekim 2016 – 15:45Yorum Yok

2016-2017 eğitim öğretim yılında Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim  Tasarımı Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Görsel İletişim Tasarımı bölümünün rektörlük binasında bulunan kurgu atölyelerinde gerçekleştirilen toplantıya Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Funda Savaş Gün ve bölüm hocaları Prof.Ayşe Özel, Yrd.Doç.Mustafa Bülbül, Öğr.Gör.Ekrem  Çelikiz, Araş.Gör Ayşegül Kesirli katıldı.

Toplantıda Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerine bölüm hocaları tarafından lisans eğitim süreci, Staj programları ve Erasmus programları hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencilerine ayrıca mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında da kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Haber: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ

Görsel İletişim Tasarımı IMG_1583IMG_1581