Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gönderen: Tarih: 24 Ekim 2016 – 15:45Yorum Yok

2016-2017 eğitim öğretim yılında Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim  Tasarımı Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Görsel İletişim Tasarımı bölümünün rektörlük binasında bulunan kurgu atölyelerinde gerçekleştirilen toplantıya Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Funda Savaş Gün ve bölüm hocaları Prof.Ayşe Özel, Yrd.Doç.Mustafa Bülbül, Öğr.Gör.Ekrem  Çelikiz, Araş.Gör Ayşegül Kesirli katıldı.

Toplantıda Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerine bölüm hocaları tarafından lisans eğitim süreci, Staj programları ve Erasmus programları hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencilerine ayrıca mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında da kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Haber: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ

Görsel İletişim Tasarımı IMG_1583IMG_1581