SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gönderen: Tarih: 24 Ekim 2016 – 15:45Yorum Yok

2016-2017 eğitim öğretim yılında Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim  Tasarımı Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Görsel İletişim Tasarımı bölümünün rektörlük binasında bulunan kurgu atölyelerinde gerçekleştirilen toplantıya Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Funda Savaş Gün ve bölüm hocaları Prof.Ayşe Özel, Yrd.Doç.Mustafa Bülbül, Öğr.Gör.Ekrem  Çelikiz, Araş.Gör Ayşegül Kesirli katıldı.

Toplantıda Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerine bölüm hocaları tarafından lisans eğitim süreci, Staj programları ve Erasmus programları hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencilerine ayrıca mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında da kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Haber: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ

Görsel İletişim Tasarımı IMG_1583IMG_1581