DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ SANATÇI ÖĞRETİM ÜYELERİ SERGİSİ AÇILDI

Doğuş Üniversitesi Sanatçı Öğretim Üyeleri Sergisi 29 Eylül 2016 tarihinde 4ncü Blok Giriş  Sergi alanında  yer aldı.  Sanat ve Tasarım Fakültesi ve  Meslek Yüksek okulu sanatçı öğretim üyelerinin katıldığı sergi Rektör Danışmanı  Prof. Dr. Ataç Soysal tarafından açıldı. Üniversite Müzik Kulübü değerli öğrencilerinin verdikleri konser  ilgi ile izlendi. Sergiye katılan sanatçılar : Prof. Nazan Erkmen, Prof. Ayşe Özel, Yrd doç. Abdullah Taşcı, Yrd. Doç. N. Irmak Akçadoğan, Yrd. Doç. Ezgi Karaata, Yrd. Doç. Begüm Gücük, Yrd. Doç. Mustafa Bülbül, Öğr. Gör. Seydi Murat Koç, Yrd. Doç. Setenay Sezer Babalıoğlu, Yrd. Doç. Eser Tezeren, Öğr. Gör. Atalay Mansuroğlu, Bora Bayer, Gökhan Süsler, Mehmet Çilingir fotoğraf, tipografı, illüstrasyon, dijital illüstrasyon alanlarında yaptıkları  çalışmaları sergilediler. Açılış konseri  müzik kulübü üyeleri Furkan Göktepe (cajon), Selim Kurtuluş (elektro gitar), Berkay İlhan (Elektro gitar ve mikrofon) tarafından verildi.  Sergi 26 Ekim 2016 tarihine kadar toplumun ilgisine sunulacaktır.

DI0A1577

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ataç Soysal