Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanatçı Öğretim Üyeleri Sergisi 28 Eylül 2016 tarihinde Üniversitemizde Açılıyor

Gönderen: Tarih: 28 Eylül 2016 – 09:47Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu Sanatçı Öğretim Üyeleri  28 Eylül 2016 tarihinde Sergi Açıyor.  Açılışta Üniversitemiz Müzik Kulübü kısa bir konser verecekler. Sanatçı öğrencilerimiz Furkan Göktepe cajon ,Selim Kurtuluş elektro gitar, Berkay İlhan elektro gitar ve mikrofon.Dinleyeceğimiz parçalar Uzun ince, Bir sevmek bin defa, Aşk durdukça, Beni yak her şeyi yak(Barış Akarsu).