Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanatçı Öğretim Üyeleri Sergisi 28 Eylül 2016 tarihinde Üniversitemizde Açılıyor

Gönderen: Tarih: 28 Eylül 2016 – 09:47Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu Sanatçı Öğretim Üyeleri  28 Eylül 2016 tarihinde Sergi Açıyor.  Açılışta Üniversitemiz Müzik Kulübü kısa bir konser verecekler. Sanatçı öğrencilerimiz Furkan Göktepe cajon ,Selim Kurtuluş elektro gitar, Berkay İlhan elektro gitar ve mikrofon.Dinleyeceğimiz parçalar Uzun ince, Bir sevmek bin defa, Aşk durdukça, Beni yak her şeyi yak(Barış Akarsu).