Mimar Can Çinici Semineri / Mesleki Deneyimler
24 Mart 2017 – 10:47 | Yorum Yok

22 Mart 2017 tarihinde Mimar Can Çinici, Mimarlık Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Fakültemiz etkinlikleri kapsamında “Mesleki Deneyimler” başlıklı bir seminer verdi. Sanayi Bölgelerinde gerçekleşen son dönem projelerini ve deneyimlerini aktardığı seminere katılım ve ilgi yoğundu.

Can …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Türkiye Bern Büyükelçisi Mehmet Tuğrul Gücük Vefat Etti. Grafik Bölümü Değerli Hocamız Sayın Begüm Gücük ve Kederli Ailesine Sabır Dileriz

Gönderen: Tarih: 04 Ağustos 2016 – 13:43Yorum Yok

Grafik  Bölümü öğretim üyesi Sayın Yrd. Doç. Begüm Gücük çok sevdiği babasını maalesef kaybetti. Sayın Begüm Gücük ve Değerli Ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı, sabır ve metanet dileriz.

Türkiye’nin Bern Büyükelçisi Mehmet Tuğrul Gücük, uzun süredir devam eden rahatsızlığına yenik düşerek Türkiye’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye’nin Bern Büyükelçiliğinden yapılan yazılı duyuruda, “Muhterem Büyükelçimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Mehmet T. Gücük’ü bugün kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz” denildi.

Açıklamada, “Engin bilgi birikimi ve deneyimi, her daim güler yüzü ve alçak gönüllülüğüyle kendisini tanıyan herkesin gönlünde ayrı bir yere sahip olan ve kendisini her vesileyle örnek almayı sürdüreceğimiz değerli Büyükelçimize Allah’tan rahmet diliyor; başta kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, Dışişleri camiamıza ve İsviçre Türk toplumuna başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Gücük, yaklaşık 3 aydır tedavi amaçlı olarak Türkiye’deydi ve Bern Büyükelçiliği görevini vekaleten Bern Büyükelçiliği müsteşarlarından Volkan Karagöz yürütüyordu.

Gücük’ün cenazesi, 3 Ağustos Çarşamba günü Bodrum’da Güllük Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Güllük Mezarlığı’nda toprağa verilecek.  (Basından alınmıştır)