Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünün daveti ile Fulbright İstanbul Ofis Koordinatörü Dr. Betti Delevi, 15 Mart 2019 tarihinde ABD’de eğitim ve burs olanakları hakkında bilgi veren bir eğitim semineri gerçekleştirdi. Dr. Bette Delevi’nin bu konudaki geniş kapsamlı bilgi aktarımından sonra, Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Ece Altınbaşak Haklıdır, Fulbright bursu ile gitmiş olduğu North Carolina State University’deki doktora eğitimi ve bursa başvuru süreclerindeki deneyimlerini paylaştı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrenci ve akademisyenlerin kariyer planlamalarına yönelik detaylı ve önemli noktaların anlatıldığı seminer, Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nihal Şenlier, fakültemiz hocaları ve üniversitemiz öğrencilerinin yoğun ilgi ve katılımı ile gerçekleşti.