Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri “Habitat” ve “Geç Olmadan Eve Dön” Sergilerini Gezdi.

Gönderen: Tarih: 13 Mayıs 2016 – 13:41Yorum Yok

IMG_1909

Doğuş Üniversitesi İç Mimarlık bölümü öğrencileri, 06 Mayıs 2016 tarihinde Yrd.Doç.Dr. Pelin Sarıoğlu Erdoğdu’nun verdiği  İÇM 451 Geleneksel Türk Evi dersi kapsamında İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde sergilenen “Habitat” ve “Geç Olmadan Eve Dön” sergilerini gezdi.