ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri “Habitat” ve “Geç Olmadan Eve Dön” Sergilerini Gezdi.

Gönderen: Tarih: 13 Mayıs 2016 – 13:41Yorum Yok

IMG_1909

Doğuş Üniversitesi İç Mimarlık bölümü öğrencileri, 06 Mayıs 2016 tarihinde Yrd.Doç.Dr. Pelin Sarıoğlu Erdoğdu’nun verdiği  İÇM 451 Geleneksel Türk Evi dersi kapsamında İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde sergilenen “Habitat” ve “Geç Olmadan Eve Dön” sergilerini gezdi.