Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri “Habitat” ve “Geç Olmadan Eve Dön” Sergilerini Gezdi.

Gönderen: Tarih: 13 Mayıs 2016 – 13:41Yorum Yok

IMG_1909

Doğuş Üniversitesi İç Mimarlık bölümü öğrencileri, 06 Mayıs 2016 tarihinde Yrd.Doç.Dr. Pelin Sarıoğlu Erdoğdu’nun verdiği  İÇM 451 Geleneksel Türk Evi dersi kapsamında İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde sergilenen “Habitat” ve “Geç Olmadan Eve Dön” sergilerini gezdi.