24-26 Nisan 2019 tarihleri arasında SHOEXPO İzmir – 45. Ayakkabı ve Çanta Fuarı etkinlikleri kapsamında ‘’SHOEXPO İzmir / 4. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması ‘’ düzenlenmektedir. “4. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması”, Türkiye’de ayakkabıcılık sektörüne genç tasarımcılar katmak ve sektöre ivme kazandırmak amacıyla açılan bir tasarım yarışmasıdır.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencimiz Büşra CANBAZ  4. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması’nda finalistler arasında yer almaktadır. Öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını  dileriz.

4. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması erkek kategorisinde seçilen finalistler

NERİMAN EKMEKÇİ – DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
KAAN ERATALAY – DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ