SANAT VE TASARIM EĞİTİMİ BİRİNCİ SINIF VE İLLÜSTRASYON SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLK DEFA AÇTIKLARI SERGİDE BÜYÜK BİR BAŞARI KAYDETTİLER

DI0A6933

DI0A6916

Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü Birinci sınıf öğrencileri  29 Şubat  2016 tarihinde Dördüncü Blok Sanat galerisinde açtıkları ilginç  sergi ile büyük ilgi çektiler;  sanatta  attıkları ilk adımlarında  büyük bir başarı kazandılar.

Birinci Sınıf Tas 108 Sanat ve Tasarım Eğitimi   ve İllüstrasyon dersi Öğrencileri,  “Korkulacak Tek Şey Korkunun Kendisidir” konseptinden yola çıkarak, ilginç bir sergi hazırladılar. Temanın korku olması nedeni ile, konu ile ilgili pek çok ilginç eser hazırlayan birinci sınıf  öğrencilerinin yapıtları kurum içerisinde büyük yankı  yaptı.  29 Şubat 2016 tarihinde Dördüncü blok sergi alanında  açılan serginin bir ilginç yanı da  sanat öğrencilerinin yeni yılda çocuklar için tasarladıkları ilginç oyuncaklar idi. Tasarımlarını kendi seçtikleri değişik malzemelerle  elleri ve kalpleri ile gerçek oyuncaklara dönüştüren öğrenciler ,  tasarımlarını  yeni yıl armağanı olarak kimsesiz ve hasta çocuklara, kurum çalışanların çocuklarına armağan ettiler. Bir Sosyal Sorumluluk Projesi olarak gerçekleştirilen çalışma, Kadıköy Belediye Başkanlığı ile paylaşıldı. Grafik Öğrencileri son derslerinde  illüstrasyon yarışmasına hazırlanmakta ve   yeni bir sergi için çalışmaktalar.

DI0A6856 DI0A6864 DI0A6867

DI0A6868DI0A6869DI0A6870DI0A6871DI0A6832DI0A6835