ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Grafik

HEYECAN DOĞUŞ’TA

Gönderen: Tarih: 06 Mayıs 2016 – 13:31Yorum Yok

Türkiye’de reklam alanında en prestijli ödül olan ve Reklamcılık Vakfı tarafından organize edilen “Kırmızı Basında En iyiler Reklam Ödülleri “sahiplerini buluyor.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı ile Grafik bölümü öğrencilerinin projeleri, Genç Kırmızı Ödülleri yarışmasında finale kaldı.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencileri   Ferbars Ünal ve Burak Kaya “Seyirci Kalma” isimli projesi ile Grafik Bölümü Öğrencileri Gizem Aydemir, Enise Mutlu, Tuba Güneş, Tuğçe Sivri, Kübra Nur Kahraman, Yasin Parlak ve Merve Yılmaz     “Kalemtıraş” isimli eseriyle finalist oldu.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım  Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Funda Savaş GÜN  koordinatörlüğünde  üniversitemizden de her yıl yarışmaya katılım sağlanıyor.  Prof.Dr.Funda Savaş Gün, aynı zamanda  “Genç Kırmızı Ödülleri   yarışmasında akademik jüri olarak yer alıyor.

Grafik bölümü Öğretim  Görevlisi Ezgi KARAATA’da okulumuz bünyesinde bu yarışma ile  ilgili olarak danışmanlık yapıyor.

Türkiye genelinde 29 üniversitenin 40 fakültesinden 344 öğrencinin yer aldığı 132 ekibin katıldığı 8.Genç Kırmızı Ödüllerinde akademisyenler jürisinin değerlendirmesi tamamlandı.  Bu değerlendirmede en yüksek puanı alan ilk %10’luk dilime giren çalışmaların yer aldığı “kısa liste” oluştu. Kısa listeye 29 çalışma girme başarısı gösterdi.

Kısa liste 12 Mayıs 2016 Perşembe günü Adana’da toplanacak olan, başkanlığını Y&R Brands İstanbul’un CEO’su Arzu Ünal’ın yapacağı, Kırmızı-Uluslararası Adana Film Festivali Afiş Yarışması jürisine sunulacak.

Kırmızı jürisi kısa liste içinden beş finalisti ve bu finalistler arasından ödül sahibi ilk 3ü seçecek.

Sonuçlar, 26 Mayıs 2016 Perşembe akşamı Zorlu PSM, İstanbul’da düzenlenecek 13.Kırmızı Ödül Töreninde açıklanacak.

Haber: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ

image003 image004Print