Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

ULUSLARARASI EDEBİYAT ve TOPLUM  SEMPOZYUMU

Gönderen: Tarih: 06 Mayıs 2016 – 13:30Yorum Yok

Bartın Üniversitesi ile TC. Başbakanlık Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ortaklığında gerçekleştirilen Uluslararası Edebiyat  ve Toplum Sempozyumuna Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı  Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Ayşe Özel, “Bilge Karasu’nun Göçmüş Kediler Bahçesi’ne Teknik ve Estetik Yaklaşım” konulu bildirisi ile  katıldı.

Prof. Ayşe Özel, uluslararası sempozyumda aynı zamanda oturum başkanı olarak görev aldı.

Sempozyumda Türkiye ve yurtdışından çok sayıda akademisyen yer aldı.

ayse hoca 3 ayse hoca 5ayşe hoca1

HABER: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ