ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

ULUSLARARASI EDEBİYAT ve TOPLUM  SEMPOZYUMU

Gönderen: Tarih: 06 Mayıs 2016 – 13:30Yorum Yok

Bartın Üniversitesi ile TC. Başbakanlık Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ortaklığında gerçekleştirilen Uluslararası Edebiyat  ve Toplum Sempozyumuna Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı  Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Ayşe Özel, “Bilge Karasu’nun Göçmüş Kediler Bahçesi’ne Teknik ve Estetik Yaklaşım” konulu bildirisi ile  katıldı.

Prof. Ayşe Özel, uluslararası sempozyumda aynı zamanda oturum başkanı olarak görev aldı.

Sempozyumda Türkiye ve yurtdışından çok sayıda akademisyen yer aldı.

ayse hoca 3 ayse hoca 5ayşe hoca1

HABER: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ