SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

ULUSLARARASI EDEBİYAT ve TOPLUM  SEMPOZYUMU

Gönderen: Tarih: 06 Mayıs 2016 – 13:30Yorum Yok

Bartın Üniversitesi ile TC. Başbakanlık Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ortaklığında gerçekleştirilen Uluslararası Edebiyat  ve Toplum Sempozyumuna Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı  Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Ayşe Özel, “Bilge Karasu’nun Göçmüş Kediler Bahçesi’ne Teknik ve Estetik Yaklaşım” konulu bildirisi ile  katıldı.

Prof. Ayşe Özel, uluslararası sempozyumda aynı zamanda oturum başkanı olarak görev aldı.

Sempozyumda Türkiye ve yurtdışından çok sayıda akademisyen yer aldı.

ayse hoca 3 ayse hoca 5ayşe hoca1

HABER: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ