ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM)’den Doğuş Üniversitesi’ne Anlamlı Ziyaret

Gönderen: Tarih: 13 Nisan 2016 – 09:34Yorum Yok

saglıklı fikirler

SETEM tarafından düzenlenen “Sağlıklı Fikirler” senaryo yarışması kapsamında Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri ile Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği yetkilileri söyleşide bir araya geldiler.

Söyleşide SETEM başkanı Mehmet Güleryüz ve SETEM kurucusu senarist Feza SINAR, yarışma hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler verdi.

Sinema ve Televizyon dünyası ile ilgili öğrencilerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Mustafa Bülbül’ün ev sahipliğinde yapılan söyleşiye Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Söyleşiye Görsel iletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün ve Öğr. Gör. Ekrem Çelikiz de katıldı.

SETEM tarafından düzenlenen; tütün, alkol, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılıklarına yönelik bilinçlendirme ve farkındalık uyandırmayı amaçlayan senaryo yarışmasında her kategoriden ayrı ayrı ilk üç seçilecek. Yarışma sonunda dereceye giren senaryoların SETEM tarafından çekimleri yapılacak. İSTKA tarafından desteklenen “Sağlıklı Fikirler” projesi Yeşilay işbirliği ve danışmanlığıyla gerçekleşiyor.

Başvuruların 31 Mart 2016 tarihinde sona ereceği senaryo yarışmasında senaryolardan, profesyonel jüri tarafından yarışma konusuna uygun olarak en etkili ve özgün hikayeye sahip, prodüksiyon açısından uygulanabilecek özellikte toplamda 12 adet seçilecek.

Değerlendirme sonuçları 2 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak.

Yarışmada tüm kategorilerde ilk üçe girecek eserlere verilecek olan telifler ise şu şekilde; birincilere 3.000 TL, ikincilere 2.000 TL, üçüncülere ise 1.000 TL verilecek.