Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM)’den Doğuş Üniversitesi’ne Anlamlı Ziyaret

Gönderen: Tarih: 13 Nisan 2016 – 09:34Yorum Yok

saglıklı fikirler

SETEM tarafından düzenlenen “Sağlıklı Fikirler” senaryo yarışması kapsamında Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri ile Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği yetkilileri söyleşide bir araya geldiler.

Söyleşide SETEM başkanı Mehmet Güleryüz ve SETEM kurucusu senarist Feza SINAR, yarışma hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler verdi.

Sinema ve Televizyon dünyası ile ilgili öğrencilerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Mustafa Bülbül’ün ev sahipliğinde yapılan söyleşiye Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Söyleşiye Görsel iletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün ve Öğr. Gör. Ekrem Çelikiz de katıldı.

SETEM tarafından düzenlenen; tütün, alkol, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılıklarına yönelik bilinçlendirme ve farkındalık uyandırmayı amaçlayan senaryo yarışmasında her kategoriden ayrı ayrı ilk üç seçilecek. Yarışma sonunda dereceye giren senaryoların SETEM tarafından çekimleri yapılacak. İSTKA tarafından desteklenen “Sağlıklı Fikirler” projesi Yeşilay işbirliği ve danışmanlığıyla gerçekleşiyor.

Başvuruların 31 Mart 2016 tarihinde sona ereceği senaryo yarışmasında senaryolardan, profesyonel jüri tarafından yarışma konusuna uygun olarak en etkili ve özgün hikayeye sahip, prodüksiyon açısından uygulanabilecek özellikte toplamda 12 adet seçilecek.

Değerlendirme sonuçları 2 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak.

Yarışmada tüm kategorilerde ilk üçe girecek eserlere verilecek olan telifler ise şu şekilde; birincilere 3.000 TL, ikincilere 2.000 TL, üçüncülere ise 1.000 TL verilecek.