ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİMİZ FERHAT DURAL İTALYA’NIN ÖNEMLİ TASARIM ÜNİVERSİTELERİNDEN IAAD. ÇALIŞTAYINA KATILDI

Gönderen: Tarih: 22 Mart 2016 – 10:43Yorum Yok

İç Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ferhat Dural İtalya’nın en önemli tasarım üniversitelerinden biri olan IAAD. (Istituto d’Arte Applicata e Design) Torino’da “It’s Home” başlıklı çalıştaya katıldı. Çalıştay Torino’da via Bologna’da gerçekleşti. Çalıştayı  Lago Tasarım Firması  sponsor olarak destekledi. Çalıştaya başvuran  yüzlerce öğrenci arasından 12 öğrenci  portfolyoları  incelenerek seçildi.  Çalıştaya  11’i Fransa’nın çeşitli tasarım üniversitelerinden master ve lisans öğrencileri ve öğrencimiz Ferhat Dural olmak üzere 12 öğrenci katıldı. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutluyoruz.

4 2a 1a 2022