Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİMİZ FERHAT DURAL İTALYA’NIN ÖNEMLİ TASARIM ÜNİVERSİTELERİNDEN IAAD. ÇALIŞTAYINA KATILDI

Gönderen: Tarih: 22 Mart 2016 – 10:43Yorum Yok

İç Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ferhat Dural İtalya’nın en önemli tasarım üniversitelerinden biri olan IAAD. (Istituto d’Arte Applicata e Design) Torino’da “It’s Home” başlıklı çalıştaya katıldı. Çalıştay Torino’da via Bologna’da gerçekleşti. Çalıştayı  Lago Tasarım Firması  sponsor olarak destekledi. Çalıştaya başvuran  yüzlerce öğrenci arasından 12 öğrenci  portfolyoları  incelenerek seçildi.  Çalıştaya  11’i Fransa’nın çeşitli tasarım üniversitelerinden master ve lisans öğrencileri ve öğrencimiz Ferhat Dural olmak üzere 12 öğrenci katıldı. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutluyoruz.

4 2a 1a 2022