İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİMİZ FERHAT DURAL İTALYA’NIN ÖNEMLİ TASARIM ÜNİVERSİTELERİNDEN IAAD. ÇALIŞTAYINA KATILDI

İç Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ferhat Dural İtalya’nın en önemli tasarım üniversitelerinden biri olan IAAD. (Istituto d’Arte Applicata e Design) Torino’da “It’s Home” başlıklı çalıştaya katıldı. Çalıştay Torino’da via Bologna’da gerçekleşti. Çalıştayı  Lago Tasarım Firması  sponsor olarak destekledi. Çalıştaya başvuran  yüzlerce öğrenci arasından 12 öğrenci  portfolyoları  incelenerek seçildi.  Çalıştaya  11’i Fransa’nın çeşitli tasarım üniversitelerinden master ve lisans öğrencileri ve öğrencimiz Ferhat Dural olmak üzere 12 öğrenci katıldı. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutluyoruz.

4 2a 1a 2022