Mimarlik Bölümü Mimarlik Söyleşileri’nin Üçüncüsünde, Yüksek Mimar Tarhan Arıkan “İstanbul Finans Merkezi Projesi: HalkGYO Kuleleri Tasarımı” Konulu Bir Konferans Gerçekleştirdi

Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünün düzenlediği etkinliklerden Mimarlık Söyleşileri’nin üçüncüsünde Yüksek Mimar Tarhan Arıkan yer aldı. Arıkan’ın verdiği konferans 13 Aralık Perşembe günü B4 Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti.  Verilen konferansta Ataşehir’de İstanbul’un yeni finans merkezi olarak tasarlanan HalkGYO Kuleleri’nin tasarım süreç ve kriterleri, proje yönetim süreci, inşaat aşamaları gibi konularla beraber mimarlık pratiğine dair çeşitli konular da ele alındı. Etkinlik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nihal Şenlier, Fakültemiz hocaları ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.