Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Acıbadem Doğa Koleji Anaokulu Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti.

Gönderen: Tarih: 08 Ocak 2016 – 14:50Bir Yorum

Acıbadem Doğa Koleji, Anaokulu Öğrencileri  Fakültemizi ziyaret etti. Minik öğrencilerin Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin maket çalışmaları oldukça ilgilerini çekti. Yrd. Doç. Mustafa Bülbül hoca ile keyifli fotoğraf çekimleri gerçekleştiren öğrenciler fakültemize keyifli anlar yaşattılar.

Bir Yorum »