ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Acıbadem Doğa Koleji Anaokulu Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti.

Gönderen: Tarih: 08 Ocak 2016 – 14:50Bir Yorum

Acıbadem Doğa Koleji, Anaokulu Öğrencileri  Fakültemizi ziyaret etti. Minik öğrencilerin Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin maket çalışmaları oldukça ilgilerini çekti. Yrd. Doç. Mustafa Bülbül hoca ile keyifli fotoğraf çekimleri gerçekleştiren öğrenciler fakültemize keyifli anlar yaşattılar.

Bir Yorum »