Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

ANİMASYON VE GÖRSEL EFEKT PANELİ

Gönderen: Tarih: 08 Ocak 2016 – 15:02Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Kültürel Gelişim Seminerleri Kapsamında bu hafta medya sektöründe 3D artist ikizleri olarak tanınan Hasan ve Hüseyin Karaaslan’ı “Animasyon ve Görsel Efekt” konulu panelde konuk etti.

Doğuş Üniversitesi Gözaçan Kültür Merkezi’nde; Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün’ün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen panele, Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde Animasyon dersleri veren Öğretim Görevlisi Ersin Kozan moderatörlük yaptı.

Panelde, Animasyon ve Görsel Efekt hakkında öğrencilere kapsamlı bilgiler verildi, Görsel Efekt ve Animasyon teknikleri kullanılarak hazırlanan kısa filmler gösterildi.

Pixel House şirketinde çalışan, Fetih 1453 filminin Animasyonlarını hazırlayan Hasan Karaaslan ve Hüseyin Karaaslan da Animasyon Teknikleri, Animasyon sektörünün geleceği hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen panel sonunda Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün, katılımcılara Doğuş Üniversitesi adına teşekkür belgelerini takdim etti.

Haber: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ

Fotoğraf: Mehmet Can YÜKSEL