SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

ANİMASYON VE GÖRSEL EFEKT PANELİ

Gönderen: Tarih: 08 Ocak 2016 – 15:02Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Kültürel Gelişim Seminerleri Kapsamında bu hafta medya sektöründe 3D artist ikizleri olarak tanınan Hasan ve Hüseyin Karaaslan’ı “Animasyon ve Görsel Efekt” konulu panelde konuk etti.

Doğuş Üniversitesi Gözaçan Kültür Merkezi’nde; Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün’ün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen panele, Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde Animasyon dersleri veren Öğretim Görevlisi Ersin Kozan moderatörlük yaptı.

Panelde, Animasyon ve Görsel Efekt hakkında öğrencilere kapsamlı bilgiler verildi, Görsel Efekt ve Animasyon teknikleri kullanılarak hazırlanan kısa filmler gösterildi.

Pixel House şirketinde çalışan, Fetih 1453 filminin Animasyonlarını hazırlayan Hasan Karaaslan ve Hüseyin Karaaslan da Animasyon Teknikleri, Animasyon sektörünün geleceği hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen panel sonunda Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün, katılımcılara Doğuş Üniversitesi adına teşekkür belgelerini takdim etti.

Haber: Öğr.Gör.Ekrem ÇELİKİZ

Fotoğraf: Mehmet Can YÜKSEL