Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener MOBBİG 41 (Mimarlık Bölüm Başkanları İletişim Gurubu) nun 41. Toplantısı’nda

Gönderen: Tarih: 18 Kasım 2015 – 15:14Yorum Yok

5-6 Kasım 2015 İzmir Gediz Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılan MOBBİG 41 (Mimarlık Bölüm Başkanları İletişim Gurubu) nun “BÜTÜNLEŞ-ik” temalı 41nci Toplantısı’nda Doğuş Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener , “Uygulama ve Mimarlık Eğitimi-Öğretimi Üzerine Örnekler ve Düşünceler” başlıklı bildirisinde günümüz  mimarlık eğitiminde uygulama eğitim ve öğretim konusunda karşılaştırmalı önerisini sundu. Toplantıya İTÜ, MSGSU, ODTÜ, TOBB Üniversitesi, Van Yüz Yıl Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi gibi belli başlı kurumlar katıldı.