ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener MOBBİG 41 (Mimarlık Bölüm Başkanları İletişim Gurubu) nun 41. Toplantısı’nda

Gönderen: Tarih: 18 Kasım 2015 – 15:14Yorum Yok

5-6 Kasım 2015 İzmir Gediz Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılan MOBBİG 41 (Mimarlık Bölüm Başkanları İletişim Gurubu) nun “BÜTÜNLEŞ-ik” temalı 41nci Toplantısı’nda Doğuş Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener , “Uygulama ve Mimarlık Eğitimi-Öğretimi Üzerine Örnekler ve Düşünceler” başlıklı bildirisinde günümüz  mimarlık eğitiminde uygulama eğitim ve öğretim konusunda karşılaştırmalı önerisini sundu. Toplantıya İTÜ, MSGSU, ODTÜ, TOBB Üniversitesi, Van Yüz Yıl Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi gibi belli başlı kurumlar katıldı.