Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener MOBBİG 41 (Mimarlık Bölüm Başkanları İletişim Gurubu) nun 41. Toplantısı’nda

Gönderen: Tarih: 18 Kasım 2015 – 15:14Yorum Yok

5-6 Kasım 2015 İzmir Gediz Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılan MOBBİG 41 (Mimarlık Bölüm Başkanları İletişim Gurubu) nun “BÜTÜNLEŞ-ik” temalı 41nci Toplantısı’nda Doğuş Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener , “Uygulama ve Mimarlık Eğitimi-Öğretimi Üzerine Örnekler ve Düşünceler” başlıklı bildirisinde günümüz  mimarlık eğitiminde uygulama eğitim ve öğretim konusunda karşılaştırmalı önerisini sundu. Toplantıya İTÜ, MSGSU, ODTÜ, TOBB Üniversitesi, Van Yüz Yıl Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi gibi belli başlı kurumlar katıldı.