ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener “Journal of City Culture and Architecture” Dergisinin Baş Editörü

Gönderen: Tarih: 18 Kasım 2015 – 15:17Yorum Yok

Sanat Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener’in baş editörlüğünü yapmış olduğu Journal of City Culture and Architecture birinci sayısını uzun çalışmalardan sonra yayımladı. Uluslararası beş makaleyi içeren  bilimsel derginin Mimarlık-Kent ve Kültür kavramları ana temalı ilk sayısı okurlarıyla buluştu.