Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölüm Başkanımız Prof. Nazan Erkmen’in “RETROSPEKTIF İLLÜSTRASYON SERGISI” Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde açıldı.

Gönderen: Tarih: 05 Kasım 2015 – 14:26Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölüm  Başkanı, İllüstrasyon Sanatçısı  Prof. Nazan Erkmen’in “RETROSPEKTIF İLLÜSTRASYON SERGISI” 20 Ekim 2015 tarihinde Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde açılmıştır. Şile Kampüsü Oditoryumunda Işık Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Sergi  Sayın Rektör Prof. Dr.Şirin Tekinay tarafından Saat 15.00’de açılışı yapılarak  toplumun izlemine sunulmuştur. Sergide 200’ün üstünde eser yeralmaktadır. Sergi Galeri Işık Şile’de 27 Kasım 2015 tarihine kadar izlenebilir.