SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölüm Başkanımız Prof. Nazan Erkmen’in “RETROSPEKTIF İLLÜSTRASYON SERGISI” Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde açıldı.

Gönderen: Tarih: 05 Kasım 2015 – 14:26Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölüm  Başkanı, İllüstrasyon Sanatçısı  Prof. Nazan Erkmen’in “RETROSPEKTIF İLLÜSTRASYON SERGISI” 20 Ekim 2015 tarihinde Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde açılmıştır. Şile Kampüsü Oditoryumunda Işık Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Sergi  Sayın Rektör Prof. Dr.Şirin Tekinay tarafından Saat 15.00’de açılışı yapılarak  toplumun izlemine sunulmuştur. Sergide 200’ün üstünde eser yeralmaktadır. Sergi Galeri Işık Şile’de 27 Kasım 2015 tarihine kadar izlenebilir.