Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölüm Başkanımız Prof. Nazan Erkmen’in “RETROSPEKTIF İLLÜSTRASYON SERGISI” Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde açıldı.

Gönderen: Tarih: 05 Kasım 2015 – 14:26Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölüm  Başkanı, İllüstrasyon Sanatçısı  Prof. Nazan Erkmen’in “RETROSPEKTIF İLLÜSTRASYON SERGISI” 20 Ekim 2015 tarihinde Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde açılmıştır. Şile Kampüsü Oditoryumunda Işık Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Sergi  Sayın Rektör Prof. Dr.Şirin Tekinay tarafından Saat 15.00’de açılışı yapılarak  toplumun izlemine sunulmuştur. Sergide 200’ün üstünde eser yeralmaktadır. Sergi Galeri Işık Şile’de 27 Kasım 2015 tarihine kadar izlenebilir.