Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Grafik

4th World Conference on Design and Arts

Gönderen: Tarih: 19 Ağustos 2015 – 15:21Yorum Yok

banner

Grafik Bölümü Öğretim Görevlisi Ezgi Karaata ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Saliha Türkmenoğlu, Christian Universitesi, Saint Petersburg’da 26-28 Haziran 2015 tarihlerinde düzenlenen 4. World Conference on Design and Arts’a katıldı.

Öğr. Gör. Ezgi Karaata grafik tasarım eğitiminde eskizin önemini irdeleyen “Significance of Sketch in Creativity Process Related to Graphic Design Education” başlıklı bildirisini, Öğr. Gör. Saliha Türkmenoğlu ise endüstri ürünleri tasarımı mesleğinde yaşanan paradigma değişimini inceleyen “Paradigm Shift in Industrial Product Design: Generative Design” başlıklı bildirisini  sundu.