SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Grafik

4th World Conference on Design and Arts

Gönderen: Tarih: 19 Ağustos 2015 – 15:21Yorum Yok

banner

Grafik Bölümü Öğretim Görevlisi Ezgi Karaata ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Saliha Türkmenoğlu, Christian Universitesi, Saint Petersburg’da 26-28 Haziran 2015 tarihlerinde düzenlenen 4. World Conference on Design and Arts’a katıldı.

Öğr. Gör. Ezgi Karaata grafik tasarım eğitiminde eskizin önemini irdeleyen “Significance of Sketch in Creativity Process Related to Graphic Design Education” başlıklı bildirisini, Öğr. Gör. Saliha Türkmenoğlu ise endüstri ürünleri tasarımı mesleğinde yaşanan paradigma değişimini inceleyen “Paradigm Shift in Industrial Product Design: Generative Design” başlıklı bildirisini  sundu.