ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Grafik

4th World Conference on Design and Arts

Gönderen: Tarih: 19 Ağustos 2015 – 15:21Yorum Yok

banner

Grafik Bölümü Öğretim Görevlisi Ezgi Karaata ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Saliha Türkmenoğlu, Christian Universitesi, Saint Petersburg’da 26-28 Haziran 2015 tarihlerinde düzenlenen 4. World Conference on Design and Arts’a katıldı.

Öğr. Gör. Ezgi Karaata grafik tasarım eğitiminde eskizin önemini irdeleyen “Significance of Sketch in Creativity Process Related to Graphic Design Education” başlıklı bildirisini, Öğr. Gör. Saliha Türkmenoğlu ise endüstri ürünleri tasarımı mesleğinde yaşanan paradigma değişimini inceleyen “Paradigm Shift in Industrial Product Design: Generative Design” başlıklı bildirisini  sundu.