ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

11. EAD (European Acamey of Design) Konferansı

Gönderen: Tarih: 01 Haziran 2015 – 14:22Yorum Yok

27936

Endüstri ÜrünleriTasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Hocaoğlu, 22-24 Nisan 2015 tarihlerinde Paris Descartes Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan “The Value of Design Research” temalı 11. EAD (European Academy of Design) Konferans’da “Adding Value to a Company by Trilogy of Research, Craft, Design”  başlıklı bildirisini sunmuştur.

photo