Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

11. EAD (European Acamey of Design) Konferansı

Gönderen: Tarih: 01 Haziran 2015 – 14:22Yorum Yok

27936

Endüstri ÜrünleriTasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Hocaoğlu, 22-24 Nisan 2015 tarihlerinde Paris Descartes Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan “The Value of Design Research” temalı 11. EAD (European Academy of Design) Konferans’da “Adding Value to a Company by Trilogy of Research, Craft, Design”  başlıklı bildirisini sunmuştur.

photo