Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

11. EAD (European Acamey of Design) Konferansı

Gönderen: Tarih: 01 Haziran 2015 – 14:22Yorum Yok

27936

Endüstri ÜrünleriTasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Hocaoğlu, 22-24 Nisan 2015 tarihlerinde Paris Descartes Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan “The Value of Design Research” temalı 11. EAD (European Academy of Design) Konferans’da “Adding Value to a Company by Trilogy of Research, Craft, Design”  başlıklı bildirisini sunmuştur.

photo