Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık

Mimarlık Bölümü – Mimari Tasarım Dersleri Proje Sergisi

Gönderen: Tarih: 15 Nisan 2015 – 16:05Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, Mimari Tasarım dersi projeleri sergisi B4 Blok Giriş Kat Fuaye alanında açılmıştır. Sergide Mimari Tasarım Dersleri sürecinde ortaya çıkan farklı dönem öğrencilerinin işleri yer almıştır. Sergi, 30 Mart – 10 Nisan 2015 tarihleri arasında açık kalmıştır.

DI0A6306 DI0A6284DI0A6306DI0A6262DI0A6297