ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Mimarlık

Mimarlık Bölümü – Mimari Tasarım Dersleri Proje Sergisi

Gönderen: Tarih: 15 Nisan 2015 – 16:05Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, Mimari Tasarım dersi projeleri sergisi B4 Blok Giriş Kat Fuaye alanında açılmıştır. Sergide Mimari Tasarım Dersleri sürecinde ortaya çıkan farklı dönem öğrencilerinin işleri yer almıştır. Sergi, 30 Mart – 10 Nisan 2015 tarihleri arasında açık kalmıştır.

DI0A6306 DI0A6284DI0A6306DI0A6262DI0A6297