SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Öğrencilerden, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde “Sinema ve Televizyonda Makyaj Atölyesi ve Canlandırma Film Gösterimi” Gerçekleşti

Gönderen: Tarih: 17 Mart 2015 – 17:16Bir Yorum

DI0A5346

Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde Yrd. Doç. Mustafa Bülbül’ün Kısa Film Yapımı ile Öğr. Gör. Can Diker’in Televizyonda Kayıt ve Montaj dersleri kapsamında Doç. Süreyya Temel ile Canlandırma Film Gösterimi ve Makyaj Atölyeleri gerçekleşti. Bu kapsamda öğrenciler, Erzurum Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Süreyya Temel’den canlandırma filmlerin oluşumu hakkında temel bilgi alıp canlandırma film izlerken, aynı zamanda makyaj atölyesinde de uygulama yaparak yaşlandırma, yaralanma gibi efektlerin oluşumuna atölye kapsamında dahil olmuşlardır. Değerli katkıları ve paylaştığı bilgiler için Doç. Süreyya Temel’e fakültemiz ve bölümümüz adına, katılan öğrencilerimize de destekleri için teşekkür ederiz.

Bir Yorum »