DI0A5346

Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde Yrd. Doç. Mustafa Bülbül’ün Kısa Film Yapımı ile Öğr. Gör. Can Diker’in Televizyonda Kayıt ve Montaj dersleri kapsamında Doç. Süreyya Temel ile Canlandırma Film Gösterimi ve Makyaj Atölyeleri gerçekleşti. Bu kapsamda öğrenciler, Erzurum Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Süreyya Temel’den canlandırma filmlerin oluşumu hakkında temel bilgi alıp canlandırma film izlerken, aynı zamanda makyaj atölyesinde de uygulama yaparak yaşlandırma, yaralanma gibi efektlerin oluşumuna atölye kapsamında dahil olmuşlardır. Değerli katkıları ve paylaştığı bilgiler için Doç. Süreyya Temel’e fakültemiz ve bölümümüz adına, katılan öğrencilerimize de destekleri için teşekkür ederiz.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde “Sinema ve Televizyonda Makyaj Atölyesi ve Canlandırma Film Gösterimi” Gerçekleşti” üzerine bir düşünce

Yorumlar kapalı.