ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Öğrencilerden, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde “Sinema ve Televizyonda Makyaj Atölyesi ve Canlandırma Film Gösterimi” Gerçekleşti

Gönderen: Tarih: 17 Mart 2015 – 17:16Bir Yorum

DI0A5346

Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde Yrd. Doç. Mustafa Bülbül’ün Kısa Film Yapımı ile Öğr. Gör. Can Diker’in Televizyonda Kayıt ve Montaj dersleri kapsamında Doç. Süreyya Temel ile Canlandırma Film Gösterimi ve Makyaj Atölyeleri gerçekleşti. Bu kapsamda öğrenciler, Erzurum Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Süreyya Temel’den canlandırma filmlerin oluşumu hakkında temel bilgi alıp canlandırma film izlerken, aynı zamanda makyaj atölyesinde de uygulama yaparak yaşlandırma, yaralanma gibi efektlerin oluşumuna atölye kapsamında dahil olmuşlardır. Değerli katkıları ve paylaştığı bilgiler için Doç. Süreyya Temel’e fakültemiz ve bölümümüz adına, katılan öğrencilerimize de destekleri için teşekkür ederiz.

Bir Yorum »