Fakültemiz, Polonya Wrocław’daki Eugeniusz Geppert Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Biliteral Anlaşma Gerçekleştirdi

logoEn

Polonya Wrocław’daki Eugeniusz Geppert Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Erasmus+ kapsamında anlaşma gerçekleştiren fakültemiz öğrencileri, Resim, Seramik ve Cam, Grafik, İç Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım ile Sanat Yönetimi bölümlerinde ders alabilecekler. Öğrencilerimiz için gerekli başvuru evrakları PDF formatında portfolyo, Başvuru formu, Öğrenci kartı başvuru formu, Eğitim Anlaşması, Pasaport veya kimlik fotokopisi, Sağlık belgesi fotokopisi, 2 pasaport için çekilmiş vesikalık fotoğraf, CV, Niyet mektubu ve B2 seviyesinde İngilizce’ye sahip olunduğuna dair belge. 2015-2016 güz yarıyılı başvuruları için 31 Mayıs 2015, bahar yarıyılı için 15 Kasım 2015 son gün. Başvurular için erasmus ofisinden bilgi alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için de http://www.asp.wroc.pl/?module=StaticContent&controller=Main&id=465&__seoName=Application+Procedure+2014%2F15&lang=en sitesine bakabilirsiniz.