“Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi” 16 Mart 2015 tarihinde Doğuş Üniversitesi 4. Blok Giriş Fuaye Sergi Salonunda toplumun ilgisine sunuldu.

DI0A5226

Sanat ve Tasarım Fakültesi desteği ile “Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Karma Sergisi” 16 Mart 2015 tarihinde Doğuş Üniversitesi 4. Blok Giriş Fuaye’de sanatseverlerle buluştu. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ceranoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği sergi büyük bir ilgiyle izlendi.

Mehmet Alagöz, Hakkı Engin Giderer, Melahat Altundağ, Senem Aker Ensari, Perihan Şan Aslan, Birsen Gültekin Giderer, Melek Şahindokuyucu, Özden Yarımca, Melek Akyürek, Arzu Gürdal Dursin, Zeynep Balkanal, Mustafa Ural, Ayşegül Gürdal Pamuklu, Naciye Bozdoğan, Emre Can, Şafak Çetin Özkan, Öncü Çelikoğlu, Nurtaç Ulutürk Yaşar, Deniz Gündüz’ün eserlerinin yer aldığı sergi 27 Mart 2015 tarihine kadar sanatseverlere açıktır.