Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Atalay Mansuroğlu’nun CKM’de kişisel resim sergisi açıldı

Gönderen: Tarih: 14 Ocak 2015 – 15:11Yorum Yok

DI0A3663

Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Atalay Mansuroğlu’nun “Kimlik Yansımaları” isimli sergisi  13 Ocak 2015 tarihinde Caddebostan Kültür Merkezi 4. fuaye alanı’nda sanatseverlerle buluştu. İlginin yoğun olduğu sergi açılışına Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil gibi tanınmış simalar da katıldı. Sergi, 20 Ocak 2015 tarihine kadar sanatseverlere açıktır.