ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

“Hayalden Gerçeğe Bir İstanbul Öyküsü Marmaray” Kitabı Çıktı

Gönderen: Tarih: 28 Aralık 2014 – 17:15Yorum Yok

kapak

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş ve Rahmi Koç Müzesi Düzey Bakım Onarım Atölyelerinden Serra Kanyak’ın “Marmaray-Sirkeci Kazıları: Cam Buluntuları” başlıklı yazısı kitapta bölüm olarak basıldı.

makale basi