Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Değerli Hocamız Sayın Yrd.Doç. Abdullah Taşcı’nın Büyük Başarısı

Gönderen: Tarih: 30 Aralık 2014 – 12:21Yorum Yok

Değerli Tasarımcının Yeni Fontu Tascinorm Tasarım Dünyasında Kabul Edildi ve  Dünya Ölçeğinde Satışa Sunuldu

imgres158605

Fakültemiz Grafik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Taşcı uluslararası alanda tipografi konusunda tanınmış ve fontları dünyaca kullanılan bir tasarımcıdır. Çalışmaları  ile fakültemizin prestijini yükseltmekte ve kurumu  onurlandırmaktadır. Değerli hocamız, Grafik dünyasında büyük bir önem taşıyan yeni bir metin fontu olan  23 fonttan oluşan  Tascinorm font  ailesi tasarımını gerçekleştirmiş ve My Fonts, dünya font tasarım merkezi tarafından  tasarımı  kabul edilmiş ve dünyaya açık olarak satışa sunulmuştur. Çok çağdaş ve  yeni bir  font ailesi  olan “TASCINORM” tüm dünyada yepyeni bir font olarak   ülkemizi ve Üniversitemizi temsil etmektedir.