Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Değerli Hocamız Sayın Yrd.Doç. Abdullah Taşcı’nın Büyük Başarısı

Gönderen: Tarih: 30 Aralık 2014 – 12:21Yorum Yok

Değerli Tasarımcının Yeni Fontu Tascinorm Tasarım Dünyasında Kabul Edildi ve  Dünya Ölçeğinde Satışa Sunuldu

imgres158605

Fakültemiz Grafik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Taşcı uluslararası alanda tipografi konusunda tanınmış ve fontları dünyaca kullanılan bir tasarımcıdır. Çalışmaları  ile fakültemizin prestijini yükseltmekte ve kurumu  onurlandırmaktadır. Değerli hocamız, Grafik dünyasında büyük bir önem taşıyan yeni bir metin fontu olan  23 fonttan oluşan  Tascinorm font  ailesi tasarımını gerçekleştirmiş ve My Fonts, dünya font tasarım merkezi tarafından  tasarımı  kabul edilmiş ve dünyaya açık olarak satışa sunulmuştur. Çok çağdaş ve  yeni bir  font ailesi  olan “TASCINORM” tüm dünyada yepyeni bir font olarak   ülkemizi ve Üniversitemizi temsil etmektedir.