Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Resim Bölümü Öğrencimiz Kudret Elif Söğütdere’yi Kaybettik….

Gönderen: Tarih: 25 Aralık 2014 – 16:49Yorum Yok

201142010

Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerimizden Kudret Elif SÖĞÜTDERE 23/12/2014 tarihinde vefat etmiştir. Öğrencinin cenazesi 25/12/2014 tarihinde öğle namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii’nden kalkacaktır.  Üniversitemiz camiasına, kederli ailesi ve yakınlarına,değerli öğretim üyelerimize ve sevgili öğrencilerimize başsağlığı dileriz.