ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Resim Bölümü Öğrencimiz Kudret Elif Söğütdere’yi Kaybettik….

Gönderen: Tarih: 25 Aralık 2014 – 16:49Yorum Yok

201142010

Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerimizden Kudret Elif SÖĞÜTDERE 23/12/2014 tarihinde vefat etmiştir. Öğrencinin cenazesi 25/12/2014 tarihinde öğle namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii’nden kalkacaktır.  Üniversitemiz camiasına, kederli ailesi ve yakınlarına,değerli öğretim üyelerimize ve sevgili öğrencilerimize başsağlığı dileriz.