Değerli Hocamızı Selçuk Günay’ı Uğurladık…

DI0A2960

Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin yeri doldurulamayacak öğretim üyesi Sayın Yrd. Doç. Selçuk Günay’ı  23 Aralık 2014 tarihinde sonsuzluğa uğurladık. Başta Sayın  Rektörümüz Prof. Dr. Abdullah Dinçkol olmak üzere, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mahir Hasansoy,  Rektör Danışmanlarımız Sayın  Prof. Dr. Ataç Soysal, Prof. Dr. Ahmet Ceranoğlu, değerli aile fertleri ve akrabaları, çok sevgili öğrencileri, öğretim üyeleri,   fakülte dekanları, öğrenci kulüpleri, üye olduğu derneklerin değerli mensupları ve tüm sevenleri ile uğurlandı. Zeynep Kamil Hastahanesi, Nöroloji Uzmanı Dr. Engin Deniz, fakülte Dekanı, Prof. Nazan Erkmen, Fakülte Öğrenci Temsilcisi Ferbars Ünal, eski dönem rektörlerimizden Prof. Dr. Talha Dinibütün, Prof. Dr. Fuat Vural Savaş  konuşmacılar arasında yer aldı. Açık mikrofonda söz isteyen öğrencileri ve sevenlerin konuşmalarını, değerli  hocamızın  beyaz rengi anlatan video gösterimi ile tören büyük bir hüzün içerisinde sona erdi.