Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş’ta Sanat 7

Gönderen: Tarih: 25 Ekim 2010 – 13:07Yorum Yok

Doğuş’ta Sanat 7

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  bu yıl 40’a yakın sanatçının katılımıyla devam ediyor. 11 Kasım Perşembe günü,  Doğuş Üniversitesi’nin Hasanpaşa Yerleşkesi  Doğuş Sanat Galerisi’nde açılacak olan “Doğuşta Sanat-7” sergisi güzel sanatların tüm dallarını temsil eden  çalışmalarından oluşuyor. Bu kapsamda; sergi süresince  mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser sanatseverlerle buluşuyor. “Doğuşta Sanat-7” Sergisi, 7 Aralık 2010  tarihine kadar gezilebilecek.