SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş’ta Sanat 7

Gönderen: Tarih: 25 Ekim 2010 – 13:07Yorum Yok

Doğuş’ta Sanat 7

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  bu yıl 40’a yakın sanatçının katılımıyla devam ediyor. 11 Kasım Perşembe günü,  Doğuş Üniversitesi’nin Hasanpaşa Yerleşkesi  Doğuş Sanat Galerisi’nde açılacak olan “Doğuşta Sanat-7” sergisi güzel sanatların tüm dallarını temsil eden  çalışmalarından oluşuyor. Bu kapsamda; sergi süresince  mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser sanatseverlerle buluşuyor. “Doğuşta Sanat-7” Sergisi, 7 Aralık 2010  tarihine kadar gezilebilecek.