Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş’ta Sanat 7

Gönderen: Tarih: 25 Ekim 2010 – 13:07Yorum Yok

Doğuş’ta Sanat 7

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  bu yıl 40’a yakın sanatçının katılımıyla devam ediyor. 11 Kasım Perşembe günü,  Doğuş Üniversitesi’nin Hasanpaşa Yerleşkesi  Doğuş Sanat Galerisi’nde açılacak olan “Doğuşta Sanat-7” sergisi güzel sanatların tüm dallarını temsil eden  çalışmalarından oluşuyor. Bu kapsamda; sergi süresince  mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser sanatseverlerle buluşuyor. “Doğuşta Sanat-7” Sergisi, 7 Aralık 2010  tarihine kadar gezilebilecek.