SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Dekan Prof. Nazan Erkmen – Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener Kadıköy Belediyesi Tarafından Düzenlenen Toplantıya Katıldı

Gönderen: Tarih: 28 Kasım 2014 – 18:06Bir Yorum

19 Kasım 2014 tarihinde Kalkedon Sosyal tesislerinde düzenlenen “Mimarlık, Şehir Planlama, tasarım, Güzel Sanatlar” konularını kapsayan söyleşi platformuna Prof. Erkmen ve Doç. Dr. Erener katıldılar. Toplantıda Kadıköy Belediyesi tarafından kurulmuş olan Tasarım merkezinde yapılacak çalışmalar, ve Kadıköy’ün sorunları konularında söyleşiler yapıldı; çözümler arandı, ve çalışma grupları oluşturulmasına karar verildi. Kadıköy Belediyesi elindeki verileri web aracılığı ile katılımcılara ileteceğine bildirdi.

Bir Yorum »

• haber gazete diyor ki:

Bu toplantıda olmayı çok isterdim. Bu arada makaleniz için teşekkürler