ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Dekan Prof. Nazan Erkmen – Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener Kadıköy Belediyesi Tarafından Düzenlenen Toplantıya Katıldı

Gönderen: Tarih: 28 Kasım 2014 – 18:06Bir Yorum

19 Kasım 2014 tarihinde Kalkedon Sosyal tesislerinde düzenlenen “Mimarlık, Şehir Planlama, tasarım, Güzel Sanatlar” konularını kapsayan söyleşi platformuna Prof. Erkmen ve Doç. Dr. Erener katıldılar. Toplantıda Kadıköy Belediyesi tarafından kurulmuş olan Tasarım merkezinde yapılacak çalışmalar, ve Kadıköy’ün sorunları konularında söyleşiler yapıldı; çözümler arandı, ve çalışma grupları oluşturulmasına karar verildi. Kadıköy Belediyesi elindeki verileri web aracılığı ile katılımcılara ileteceğine bildirdi.

Bir Yorum »

• haber gazete diyor ki:

Bu toplantıda olmayı çok isterdim. Bu arada makaleniz için teşekkürler