Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Dekan Prof. Nazan Erkmen – Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eren Erdener Kadıköy Belediyesi Tarafından Düzenlenen Toplantıya Katıldı

Gönderen: Tarih: 28 Kasım 2014 – 18:06Bir Yorum

19 Kasım 2014 tarihinde Kalkedon Sosyal tesislerinde düzenlenen “Mimarlık, Şehir Planlama, tasarım, Güzel Sanatlar” konularını kapsayan söyleşi platformuna Prof. Erkmen ve Doç. Dr. Erener katıldılar. Toplantıda Kadıköy Belediyesi tarafından kurulmuş olan Tasarım merkezinde yapılacak çalışmalar, ve Kadıköy’ün sorunları konularında söyleşiler yapıldı; çözümler arandı, ve çalışma grupları oluşturulmasına karar verildi. Kadıköy Belediyesi elindeki verileri web aracılığı ile katılımcılara ileteceğine bildirdi.

Bir Yorum »

• haber gazete diyor ki:

Bu toplantıda olmayı çok isterdim. Bu arada makaleniz için teşekkürler