Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim

Resim Bölümü Başkanı Prof. Ayşe Özel Estetik  ve Temel Kuramları Kitabını Yazdı, Kitap Ütopya Yayınevi tarafından  Basıldı

Gönderen: Tarih: 27 Kasım 2014 – 15:31Yorum Yok

Resim Bölümü ve Plastik Sanatlar Enstitüsü Bölüm Başkanı Prof. Ayşe Özel “Estetik ve Temel Kuramları” başlıklı kitabını yazdı. Kitap Ütopya Yayınevi tarafından yayınlandı.

Bu kitap estetik yargının gerekçelendirilebilmesi ve bizde haz duygusu uyandıran , O varolanın ne kadar sanat eseri sayılabileceğini irdeleyen ve estetiğin temel kavramlarını gösteren bir  yayındır. Büyük bir uğraşı sonunda başarı ile sonuca erişen bu değerli kitabı eğitime ve fakültemize kazandıran Değerli Hocamızı kutlar, teşekkür ederiz.

FullSizeRender