ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Resim

Resim Bölümü Başkanı Prof. Ayşe Özel Estetik  ve Temel Kuramları Kitabını Yazdı, Kitap Ütopya Yayınevi tarafından  Basıldı

Gönderen: Tarih: 27 Kasım 2014 – 15:31Yorum Yok

Resim Bölümü ve Plastik Sanatlar Enstitüsü Bölüm Başkanı Prof. Ayşe Özel “Estetik ve Temel Kuramları” başlıklı kitabını yazdı. Kitap Ütopya Yayınevi tarafından yayınlandı.

Bu kitap estetik yargının gerekçelendirilebilmesi ve bizde haz duygusu uyandıran , O varolanın ne kadar sanat eseri sayılabileceğini irdeleyen ve estetiğin temel kavramlarını gösteren bir  yayındır. Büyük bir uğraşı sonunda başarı ile sonuca erişen bu değerli kitabı eğitime ve fakültemize kazandıran Değerli Hocamızı kutlar, teşekkür ederiz.

FullSizeRender