SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim

Resim Bölümü Başkanı Prof. Ayşe Özel Estetik  ve Temel Kuramları Kitabını Yazdı, Kitap Ütopya Yayınevi tarafından  Basıldı

Gönderen: Tarih: 27 Kasım 2014 – 15:31Yorum Yok

Resim Bölümü ve Plastik Sanatlar Enstitüsü Bölüm Başkanı Prof. Ayşe Özel “Estetik ve Temel Kuramları” başlıklı kitabını yazdı. Kitap Ütopya Yayınevi tarafından yayınlandı.

Bu kitap estetik yargının gerekçelendirilebilmesi ve bizde haz duygusu uyandıran , O varolanın ne kadar sanat eseri sayılabileceğini irdeleyen ve estetiğin temel kavramlarını gösteren bir  yayındır. Büyük bir uğraşı sonunda başarı ile sonuca erişen bu değerli kitabı eğitime ve fakültemize kazandıran Değerli Hocamızı kutlar, teşekkür ederiz.

FullSizeRender