Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Türk Sineması’nın 100. yılını kutlama etkinliklerine sergi katılımı ve Osman Şahin semineriyle devam etti.

WP_20141030_15_34_33_Pro

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları Prof. Dr. Funda Savaş Gün ile Öğr. Gör. Can Diker,  Türk Sineması’nın 100. yılı olması sebebiyle İstanbul Modern sanat galerisinde açılan sergiyi ziyaret ettiler. Sergide Türk sinemasının 100 yıllık tarihine dair hatıraları öğrenciler büyük bir ilgiyle inceledi. Ayrıca, Türk Sineması’nın 100. yıl etkinlikleri kapsamında Ünlü Türk Yazarı Osman Şahin de üniversitemize gelerek Türk edebiyatı ve sinema arasındaki ilişkiyi Kültürel Gelişim Seminerleri kapsamında anlattı. Seminer çıkışı Osman Şahin, öğrencilere kitaplarını imzalayarak hediye etti.

WP_20141105_15_01_21_Pro